Dole Left
Dole Right

Διαβάστε:

 

ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ........ ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ

ΥΛΙΚΑ

12καλαμαράκια μεσαία

360 γραμ. φέτα

2 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

200 γραμ πελτέ ντομάτας

5 κουταλάκια μαιντανό ψιλοκομμένο

2 ποτήρια λευκό κρασί

αλάτι,πιπέρι,πάπρικα

Καθαρίζετε τα καλαμαράκια,αποσπώντας το κεφάλι απο τον κορμό.Απο τον μεν κορμό θα αφαιρέσετε τη ραχοκοκκαλιά και απο το κεφάλι το ράμφος

Φτιάχνετε το μίγμα της γέμισης και ψιλοκόβετε το κεφάλια σε μικρά ,μικρά κομματάκια.

Σ ενα μπόλ ζυμώνετε το τυρί με τον πελτέ και προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός του κρασιού.

Γεμίζετε τα καλαμαράκια με τη γέμιση και τα κλείνετε απο πάνω με μία οδοντογλυφίδα.

Οση γέμιση περισσέψει την ανακατεύετε με το κρασί.Βάζετε τα καλαμαράκια σ ενα πυρίμαχο σκεύος και τα περιχύνετε με το μίγμα κρασιού-γέμισης.

Ψήνετε στους 200ο για 1 ωρα περίπου. Τ αφήνετε να κρυώσουν λίγο για να κόβονται ροδέλες .

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. TAGS