Dole Left
Dole Right

Διαβάστε:

 

Μίτσελ: «Έτσι έγινα… αφεντικό»

Τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να περάσει τη δική του φιλοσοφία στον Ολυμπιακό και η ομάδα να φτάσει στους «16» του Champions League εξήγησε ο Μίτσελ, μιλώντας στον ισπανικό Τύπο.

Από… φάντασμα, «αφεντικό» κατάφερε να γίνει ο Μίτσελ στον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε σε εφημερίδα της Καταλονίας.

Τα κατορθώματα των Πειραιωτών με τον Ισπανό τεχνικό στον πάγκο τους δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από τους συμπατριώτες του και εκείνος εξήγησε πως έβγαλε το καλύτερο εαυτό από τους παίκτες του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μίτσελ στη Mundo Deportivo

Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό:

«Βρίσκομαι σε ένα μέρος πολύ μακριά από την Ισπανία. Με μια διαφορετική ποδοσφαιρική κουλτούρα. Στην ομάδα μου έχω να κάνω με ποδοσφαιριστές από 16 διαφορετικές Εθνικότητες. Για να προσαρμοστώ έπρεπε να ακούσω, να παρατηρήσω και να αναλύσω».

Για τη δουλειά που έκανε και έφτασαν οι Πειραιώτες στους «16» του Champions League:

«Προσαρμόστηκα στον σύλλογο, με την κουλτούρα του ελληνικού ποδοσφαίρου και τους παίκτες. Πέρασα από το να είμαι ένα "ισπανικό φάντασμα", στο να γίνω αφεντικό. Πρώτα απέδειξα στους παίκτες τις φοβερές τους ικανότητες και στην συνέχεια τους έπεισα για τα πράγματα που έπρεπε να βελτιώσουν.

Για παράδειγμα όταν πήγα στον Ολυμπιακό υπήρχαν μόλις δυο διεθνείς στην εθνική ομάδα της χώρας. Τώρα υπάρχουν έξι και νομίζω πως οι πέντε θα είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο του καλοκαιριού. Ξαφνικά αποδείχτηκε πως οι περισσότεροι που πιστεύουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι ένας ξένος εκλέκτορας, Πορτογάλος (ο Φερνάντο Σάντος) και εγώ, που είμαι Ισπανός».

Για τους αγώνες με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ιδιαίτερα στην έδρα της για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση:

«Να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι μας».

Για το πάθος και την πίεση που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Παραμένω ήρεμος, αφού δεν γνωρίζω την γλώσσα και δεν διαβάζω τον Τύπο της χώρας».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. TAGS