ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.....ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία Παρασκήνια
- Εκτύπωση
- 0
2 μικρά φιλέτα από στήθος κοτόπουλου
150 ml γλυκό κρασί
1 μεγάλη χούφτα μπαγιάτικο ψωμί χοντροτριμμένο
1 κρεμμύδι κόκκινο σε φέτες
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
2 κουταλιές σούπας παρμεζάνα τριμμένη
2 κουταλιές γλυκού αλεύρι αναμεμειγμένο με αλατοπίπερο
Εκτέλεση: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200ο C. Απλώνουμε τα τρίμματα του ψωμιού. Πασπαλίζουμε με αλατοπίπερο και την παρμεζάνα και τα ψήνουμε για 8’-10’ μέχρι να ροδίσουν. Αλευρώνουμε τα φιλέτα κοτόπουλου. Ζεσταίνουμε μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο σε μεγάλο και βαθύ τηγάνι και ροδίζουμε τα φιλέτα και από τις δύο πλευρές. Έπειτα τα αφαιρούμε από το τηγάνι, ρίχνουμε μέσα το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν. Σβήνουμε με το κρασί, τοποθετούμε ξανά τα φιλέτα του κοτόπουλου στο σκεύος και μαγειρεύουμε όλα τα υλικά μαζί για 5’-7’ ή μέχρι να βεβαιωθούμε ότι το κοτόπουλο έχει ψηθεί σε βάθος.
Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:
Σχολιάστε